Set Dormitor Panama

 Set Dormitor Panama



  Fiecare dintre noi are nevoie de un somn cat mai odihnitor, pentru a aface fata tuturor provocarilor zilnice care ne apar in cale. Fiecare persoana are nevoie de un vis pentru a transforma realitatea intr-o provocare duce care merita sa fie castigata. Astfel cred ca fiecare dintre noi ar avea nevoie si de Setul Dormitor Panama.

  Acesta aduce o nota ultamoderna oricarei incaperi, impresionand prin aspectul inedit dar si prin eleganta, stil si rafinament. Avand toate caracteristicile tehnice necesare pentru a fi comod si pentru a ne oferi clipe cat mai relaxante, acest dormitor se transforma si intr-o piesa impresionanta de design interior ce va primi admiratia tuturor celor care o privesc.

  Definit de sobrietatea si seriozitatea impusa de negru dar si de fineteta si cadoarea albului, Setul Dormitor Panama impresioneaza atat gusturile cizelate ale femeilor cat si asteptarile tehnice ale barbatilor, reprezentand o alegere pe care nimeni nu o sa o regrete. In acelasi timp, albul si negru adus in acelasi decor poate avea aceasi semnificatie ca si yin si yang,  aducand echilibrul spiriual in orice dormitor.

  Format dintr-un pat tapitat cu piele ecologica si delimitat cu un cadru de lemn, dintr-un dulap cu doua usi glisante, doua noptiere cu seltare, o comoda si o impresionanta oglinda, acest dorimitor vine parca dintr-o realitate ideala care ne va ajuta sa transforam orice casa in “acasa”.
Dormitorul Panama impresioneaza si prin trainicia sa, reprezentand o alegere facuta pentru o viata, care nu se va demoda nicioda, ramand mereu actuala si aducand mereu buna-dispozitie in casa celor care au ales sa-l achizitioneze.

  Ingeniozitate, eleganta, un strop de non-conformism, mult confort si calitate cat cuprinde, cu asta ne rasfatat Setul Dormitor Panama. Acesta se va trasnforma cu usurinta in alegerea tuturor celor care stiu ca modernismul in designul de interior, reprezinta cea mai impresionanta forma de imbinare a originalitatii cu bunul gust. Rezultatul este unul care va fura orice privire, starnind admiratie de fiecare data cat este vazut.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu