Set Dormitor Texas

Set Dormitor Texas


Dormitorul reprezinta locul in care fiecare dintre noi se simte protejat, iubit, locul in care renuntam la orice fel de aparenta si suntem cu adevarat noi. Dormitorul este locul in care visele noastre prind aripi iar sentimentele noastre au curaj sa se exprime.

Pentru ca modul de decorare a locuintei tine foarte mult de propria personalitate, alegerile pe care le facem in amenajarea dormitorului ne tradeaza modul de gandire si mai ales sablonul sentimental dupa care suntem “construiti”.

Setul dormitor Texas reprezinta o alegere pe care o sa o adore persoanele boeme, melancolice, care prefera cultul formei si rigurozitatea impusa de stilul clasic. Mobila este masiva, construita din lemn de nuc, accentul punandu-se pe detalii. Liniile sunt drepte, dure, atent trasate, aidoma celor care in anii 1780-1800 au facut furori reprezenant designul de interior clasic.

In acelasi timp, setul dormitor Texas este ideal pentru locuintele rustice si asta pentru ca este construit din lemn natural, si denota simplitate, originalitate si stil. Atunci cand privesti un dormitor decorat cu setul Texas o sa vezi cat de complicata si extravaganta poate sa fie simplitatea, cand dormi intr-un astfel de dormitor vei vedea cat de usor este sa atingi relaxarea si comoditatea chiar la tine acasa.

Formata dintr-un pat matrimonial, un dulap cu 5 usi, o comoda si o oglinda, acest set reprezinta tot ce are nevoie un dormitor pentru as indeplini rolul si anume pentru a fi confortabil, pentru a fii original, romantic, protector, ideal pentru odihna si desfasurarea celor mai tainice declaratii de dragoste.

Evolutia aduce o sumedenie de beneficii insa ne departeaza vadit de adevarata frumusete a vietii. Evolutia ne indeamna sa devenim complicati, sa cerem raspunsuri complicate si sa nu ne multumim niciodata cu ceea ce avem. Setul dormitor Texas este o negare a acestor lucruri, indemnandu-te sa vezi cat de frumoasa este simplitate, ce usor este sa fii fericit si mai ales ca frumusetea se ascunde in cele mai mici, mai simple si mai normale lucruri.

Alegand dormitorul Texas alegi sa fii mai aproape de natura, sa fii de acord cu conceptiile clasice si sa-ti permiti un etern vis de dragoste.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment