Set Dormitor Mediolan

 Set Dormitor Mediolan
Set Dormitor Mediolan



Eleganta vine-n doua culori, alb si negru! Aceasta calitate atat de cautata in alegerea vestimentatiei dar si in cizelarea personalitatii, reprezinta o caracteristica de baza si a designului de interior. De aceea, Setul Dormitor Mediolan reprezinta o alegere plina de stil si rafinamnt potrivita pentru persoanele boeme care stiu sa aprecieze adevarata calitate.

Format dintr-un pat Venus tapetat cu piele ecologica, dintr-un dulap cu  5 usi, doua nopiere, o comoda cu seltare si o oglinda, Setul Dormitor Mediolan impresioneaza prin elegantul joc de culori alb-negru care desi pare sobru nu este nici pe departe monoton sau lipsit de stralucire.

Maret, impunator, demn, stilat si plin de eleganta, acest dormitor reprezinta cea mai impresionanta forma a adevaratei calitati, putand fii considerata, pe buna dreptate o investitie pentru o viata. In acelasi timp, decorul dormitorului tau va deveni unul cu care rezoneaza orice suflet si care multumeste chiar si cele mai pretentioase minti.  Starnind de fiecare data admiratia dar si invidia celor care vor reusi sa-l vada.

Ideal atat pentru locuintele care se doresc a fi clasice cat si pentru cele care se incadreaza in stilul modern, Setul Dormitor Mediolan te invita la relaxare, fiind ideal pentru un somn odihnitor, presarat doar cu vise frumoase.

Recomandat persoanelor care stiu sa aprecieze simplitatea si celor care stiu ca eleganta nu este oferita de catre exagerarea imbinarilor de culoare si nici prin forme si marimi impresionante, acest set dormitor reprezinta cea mai buna expunere a bunului gust si a elegantei care poate sa infrumuseteze orice locuinta care s-a transformat intr-un camin cald, primitor si original.
Lemnul de cea mai buna calitate, rezistent la factorii externi nocivi, pielea ecologica cu un aspect impecabil, fac ca aceasta mobile sa isi pastreze fumusetea chiar si peste decenii, ramand mereu actuala.

Relaxare, bun gust, rafinament si multa, multa eleganta, asta ofera Setul Dormitor Mediolan!

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu